حمادة هلال: اشتريت "كفن وقبر لأمي" قبل وفاتها بأسبوع.. وهذه وصيتها

2-3-2025 | 22:59
حمادة هلال اشتريت  كفن وقبر لأمي  قبل وفاتها بأسبوع وهذه وصيتهاالفنان حمادة هلال
مصطفى الميري

أكد الفنان حمادة هلال، أن والدته تعبت بشكل كبير في حياتها وكانت صبورة في المشوار مع والدها، مضيفا: "أمي تعبت معايا جدا وبتعلم من أمي، ومراتي كانت بتحبها جدا، وفي البداية أمي كانت أكتر واحدة صابورة وكانت واقفة مع أبويا وأحنا أربعة أخوات وتعب علينا جدا".

موضوعات مقترحة

وأضاف حمادة هلال، خلال حواره مع الاعلامية أميرة بدر ببرنامج "أسرار"، المذاع على قناة النهار، أن والدته كانت سندا في رحلة والده، قائلا: "أمي كانت سندا لأبويا، وممكن ميبقاش معاها أي حاجة ولكن تعرف تدبر أمورها، وربنا كرمنا بيها، ولما جالها مرض السرطان، وأخذنا قرار إننا منعرفهاش ولما بدأنا رحلة الكيماوي كانت صعبة جدا وكنت بقول للطبيب بلاش تجيب لها سيرة إنها مريضة سرطان".

واستكمل: "أمي كانت بتصدق، هي طيبة جدا، لكن كانت زكية وفضلت عمله نفسها مش عارفه إنها مريضة سرطان وهي حبت الفيلم ومشيت معانا وخفت شوية، وبعدين حصل انتكاسة وصبرت على المرض وكانت دائما تعلمنا إزي نحافظ على النعمة".

وكشف: "قبل ما أمي تموت بأسبوع رحت اشتريت لها كفنا وقلت لأسرتي أمي اللأسبوع ده هتمشي وكانت بتفوق وتروح في غيبوبة، وخالتي قالت لى مامتك مكنتش عايزة تدفن في البلد، عايزة تدفن في القاهرة، فمكنتش جايب مقابر في القاهرة، وقابلت "راجل محترم" هو مقاول واشتريت قبرا قبل ما تتوفى وكنا هنروح البلد، لكن اشتريت القبر في القاهرة عشان وصيتها".

كلمات البحث
اقرأ أيضًا:
الأكثر قراءة